Hikari Staple
Základné denné krmivo ponúkjúci vysokú kvalitu a hodnoty, ktoré môže ponúknuť len vedúca svetová firma.
- Ponúka vynikajúce hodnoty a zároveň poskytuje spoľahlivé živiny, ktoré pomôžu rybám vyvíjať sa štandardnou definovanou rychlosťou.
- Vysoký obsah vitamínu C a ďalších živín pre podporu imunitného systému.
- Pórovitá, plávajúca peleta v styku s vodou rýchlo mäkne, zabráni sa tak prekrmovania a zákalom vody vo Vašom jazierku.
-
Denné Krmivo
-
Plávajúce krmivo
Ideálne pre
Každodenné krmivo pre všetky druhy Koi, kde je žiadúci rast, ich perfektný tvar a výborná kondícia.
Kŕmenie
Ak je teplota vody v rybníčku trvalo nad 16 ° C, kŕmi sa dvakrát denne. Akonáhle teplota vystúpi na 22 ° C, kŕmi sa 2 - 4 krát denne. Nedávajte rybám viac, než stačia skonzumovať v priebehu 3 - 5 minút a po ukončení doby kŕmenia odstráňte všetko nespotrebované krmivo.
Zloženie
Garnátová múčka, biela rybia múčka, sušené pivovarské droždie, pšeničná múka, sójová múčka, múčka z pšeničných klíčkov, karotén, proteáza, mononitrát tiamínu, riboflavín, pyridoxín hydrochlorid, vitamín A, L-askorbyl-2-polyfosfát (stabilizovaný vitamín C), vitamín B12, biotín, pantothenát vápenatý, cholín chlorid, vitamín D3, kyselina listová, bisulfitová zlúčenina menadionu (zdroj vitamínu K), inozitol, p-aminobenzoová kyselina, oxid zinočnatý, síran mangánatý, chlorid železnatý, síran meďnatý, síran kobaltnatý, hydroxid hlinitý , síran manganatý.
Celkové bielkoviny | Celkové tuky | Celková vláknina | Vlhkosť | Popol | Fosfor |
---|---|---|---|---|---|
min. 34% | min. 3% | max. 5% | max. 10% | max. 13% | min. 1.0% |
Balenie
Obj. č. | Názov produktu | Hmotnosť |
---|---|---|
01442 | large | 500 g |
01470 | large | 2 kg |
01482 | large | 5 kg |
01489 | large | 10 kg |
Obj. č. | Názov produktu | Hmotnosť |
---|---|---|
01342 | medium | 500 g |
01370 | medium | 2 kg |
01382 | medium | 5 kg |
01389 | medium | 10 kg |
Obj. č. | Názov produktu | Hmotnosť |
---|---|---|
01242 | small | 500 g |
01270 | small | 2 kg |
01282 | small | 5 kg |
01289 | small | 10 kg |